The perfect guide to the casino

Klar til at dele penge ud: Preben Elkjær skal op mod golf-prof i velgørenheds-match

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Preben Elkjær skal møde golfspilleren Søren Kjeldsen i en opvisningskamp, som TV3 viser.

På fodboldbanen var den danske landsholds-legende Preben Elkjær ikke vant til at tabe. Men han får sin sag for på græsset, når han skal dyste med en golfbold mod Søren Kjeldsen i en velgørenhedsmatch.

Det sker torsdag 30. april i Santander Consumer Bank Challenge, som en golfmatch over 9 huller med 5.000 kroner på spil på hvert hul som vinderen donerer direkte videre til enten Læger Uden Grænser (Preben Elkjær) eller Børns Vilkår (Søren Kjeldsen). Derudover vil de to sportsstjerner kunne fordele yderligere 15.000 kroner via små ekstra-konkurrencer, som indlægges undervejs.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det kan samtidig blive god adspredelse for Preben Elkjær, som i sidste uge vågnede op til nyheden om, at hans gamle klub i Belgien, Sporting Lokeren, er gået konkurs.

– Tanken om at skulle op mod én af Danmarks bedste golfspillere i historien vil nok gøre de fleste nervøse, men mon ikke Søren alligevel kan klare ni huller mod mig? Nej, jeg har stor respekt for Søren både som menneske og som golfspiller, og jeg ser frem til en sjov og udfordrende oplevelse, hvor vi samtidig kan hjælpe nogen, der har brug for en håndsrækning, siger Preben Elkjær om kampen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

For Europa Tour-spilleren Søren Kjeldsen indebærer kampen et møde med en sportsmand, som han har set meget op til.

– Jeg glæder mig til at spille mod ét af mine største idoler fra min barndom; At få den oplevelse, mens vi på samme tid kan samle penge ind i en – for rigtig mange – svær tid, er fantastisk. Mon ham Elkjær er så cool i virkeligheden, spørger Søren Kjeldsen.

Santander Consumer Bank Challenge vises på Viaplay og TV3 Sport torsdag den 30. april fra klokken 18:00 til klokken 20:00.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top