The perfect guide to the casino

John Terry afslører: Vi tudbrølede allesammen, da Mourinho blev fyret

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


John Terry og de andre Chelsea-spillere græd som piskede, da José Mourinho blev fyret første gang i Chelsea i 2007.

Tålmodigheden er ikke stor i dagens fodbold, og det blev demonstreret af Chelsea, da klubben i 2007 fyrede José Mourinho, selvom portugiseren havde skaffet det engelske mesterskab til klubben for første gang i 50 år i 2005 og gentaget bedriften året efter.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men i 2007 vandt Manchester United, og da Chelsea kom dårligt fra start i 2007-08 sæsonen sluttede samarbejdet. Officielt skete der efter gensidig overenskomst, men reelt blev José Mourinho fyret af den utålmodige ledelse.

– Vi kørte dårligt i ligaen, og der var blevet hvisket i krogene om det i et stykke tid. En dag kom José Mourinho ind i omklædningsrummet og sagde det til os, som det var: ‘Det var dét. Jeg er blevet fyret’, fortæller John Terry til Sky Sports.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Og så begyndte vi allesammen at græde. Store, stærke mænd tudbrølede. Jeg gjorde det også selv. Vi gik endda til ledelsen og klagede og sagde, at han var den bedste træner, vi allesammen havde haft. Kan vi ikke få ham tilbage? Men der var ikke noget at gøre. De havde truffet deres beslutning, fortæller John Terry.

I 2013 kom José Mourinho tilbage til Chelsea, som han gjorde til mester for femte gang i klubbens historie i 2015. Men et halvt år efter blev han igen fyret.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top