The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du fredagens rygtebørs.

Inter går ifølge italienske Tuttosport ind i kapløbet om at sikre sig Manchester Uniteds franske es, Paul Pogba, der ellers mest har været rygtet til Real Madrid og tilbage til de italienske mestre fra Juventus.

Lionel Messi ser ifølge den spanske radiostation, Cadena SER, hellere et comeback til brasilianske Neymar fra Paris Saint-Germian end et køb af den argentinske landsmand, Lautaro Martinez, fra Inter, hvis FC Barcelona ikke har råd til dem begge.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Adam Lallana har længe været rygtet på vej væk fra Liverpool, men ifølge Liverpool Echo vil klubben alligevel stedet tilbyde den 31-årige offensive midtbanespiller en kontraktforlængelse, da udbruddet af coronavirus har gjort markedet meget usikkert at operere i.

At købe Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain er nu blevet nyrige Newcastles førsteprioritet ifølge amerikanske ESPN. Angriberen fra Uruguay har kontrakt med de franske mestre til sommer, så her slipper klubben altså for at betale overgangssum, hvis de kan blive enige om lønnen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Også brasilianske Willian kan skifte kvit og frit til sommer, og ifølge Sportsmole begynder der at tegne sig en mulighed for et overraskende skifte til Liverpool.

Tottenham er ifølge spanske El Mundo Deportivo interesseret i brasilianske Emerson fra Real Betis. Den 21-årige back er delvist ejet af FC Barcelona.

Samme Tottenham vil af med backen Serge Aurier. Han er kendt som lidt af en ballademager, og nu har den 27-årige franskmand brudt reglerne for, hvor han må opholde sig, mens der er udbrud af coronavirus, og det skulle ifølge Daily Mail være den berømte dråbe, der har fået bægeret til at flyde over hos manager José Mourinho.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top