The perfect guide to the casino

Engelsk angriber afslører: Jeg fortryder det virkelig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Engelske Jermain Defoe fortryder stadig én særlig episode tilbage i 2003.

Tilbage i 2003 endte den engelske klub West Ham med, at rykke ned i Championship på sidste spillerunde af Premier League, og det fik angriberen Jermain Defoe til, at indlevere en transferanmodning.

Når han kigger tilbage på episoden den dag i dag fortryder han sit valg, og han kalder sig selv for naiv.

– Når jeg ser tilbage på det, har jeg nok været lidt naiv. Jeg følte mig om en elev, som bankede på døren hos rektoren, og hvis jeg så en spiller gøre det i dag, ville jeg tænke, at det ikke er smart, siger Defoe til Sky Sports og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg talte med min daværende agent, som sagde til mig og min familie, at jeg var nødt til at gøre det, da jeg skulle spille i Premier League, og jeg ville have større chancer for at gøre det, hvis jeg bad om at komme væk.

– Jeg burde nok have spurgt mig selv, om jeg virkelig var nødt til at gøre det, for hvis en klub ville have mig, skulle de jo nok komme af sig selv.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er selvfølgelig noget, jeg virkelig fortryder, men jeg vidste bare ikke, hvad jeg havde gang i dengang.

– Al den røg, der kom, var kun rettet mod mig og ikke min agent. I avisen kunne jeg se mit ansigt på en rottes krop. Inden da havde jeg kun været i avisen, når jeg scorede mål, men det blev pludselig helt anderledes.

Han endte med at blive i West Ham indtil februar 2004, hvorefter han skiftede til Tottenham i Premier League. I dag spiller 37-årige Jermain Defoe for skotske Rangers.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top