The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du torsdagens rygtebørs.

Kylian Mbappé vil gerne spille for Real Madrid. Det siger hans agent, Yvan Le Mee, ifølge italienske Calciomercato. Spørgsmålet er blot, om det bliver til sommer. Dels er situationen omkring Paris Saint_Germains anden superstjerne, brasilianeren Neymar, meget uklar. Dels gør udbruddet af coronavirus hele markedet svært at operere i, da ingen ved, hvornår der kan spilles i fodbold igen – og til hvilken pris fodboldspillere kan handles.

David Beckham har ifølge den spanske udgave af goal.com kontaktet Real Madrids præsident, Florentino Pérez, for at høre om muligheden for at få angriberen James Rodriguez til Inter Miami, som det engelske fodbold-ikon er medejer af. Colombianeren – som blev topscorer ved VM i 2014 – indgår tydeligvis ikke i fremtidsplanerne hos de kongelige madrilenere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

FC Barcelona har tilbudt Chelsea, at de kan købe Philippe Coutinho. Det skriver Sky Sports. Brasilianeren er i denne sæson tilknyttet Bayern München, der ikke ønsker at gøre brug af købs-optionen på den tidligere Liverpool-stjerne. Den store knast bliver ifølge spillerens agent, Kia Joorabchian, hvad de blå fra London kan og vil betale i løn.

Og mere om FC Barcelona. Både Inter og Tottenham har identificeret den brasilianske midtbanespiller, Arthur, som en spiller, de gerne vil købe. I tilfældet Inter kan han ifølge Calciomercato indgå i en byttehandel med det formål, at de regerende spanske mestre kan få fingre i angriberen Lautaro Martinez, som er en prioritet for Kataloniens Stolthed.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Fremtiden for Edin Dzeko er tvivlsom ifølge den italienske udgave af goal.com. Bosnieren har kontrakt med AS Roma til 2022, og han er romernes bedst betalte spiller. Men de har på grund af udbruddet af coronavirus og det faldende marked ikke råd til at beholde angriberen, hvis han ikke er villig til at gå ned i løn.

James Milner fra Liverpool overvejer ifølge Daily Star at slutte karrieren af, hvor den begyndte – i Leeds. Men det forudsætter nok, at klubben rykker op i Premier League til næste sæson. Klubben førte den næstbedste række, da udbruddet af oronavirus afbrød alle fodboldturneringer.

Real Madrid er ifølge Daily Mail parate til at smide den serbiske angriber, Luka Jovic, ind i handlen for at få fat i den spanske landsholdsspiller, Fabian Ruiz, fra Napoli, der var med til at vinde U21-EM sidste år.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top