The perfect guide to the casino

Tidligere Real Madrid-målmand: Messi er bedragerisk og provokerende

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Lionel Messi gør sjældent det store væsen af sig. Men man skal ikke tage fejl. Han kan være både bedraegerisk og provokerende.

Jerzy Dudek var reservemålmand i Real Madrid, i José Mourinhos første sæson som træner (2010-11). Det var den sæson, hvor FC Barcelona og Real Madrid bl.a. spillede mod hinanden fire gange på 17 dage.

Jerzy Dudek kan fortælle, at man ikke skal lade sig narre af Lionel Messis tilsyneladende pæne ydre.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg var med i truppen dengang, og jeg kan fortælle, at Lionel Messi og Josep Guardiola optrådte både bedragerisk og provokerende. De var så klar til at provokere dig, og de lykkedes med det. Messi sagde virkelig sårende ting til både Sergio Ramos og Pepe, og det havde man ikke forventet af en så tilsyneladende stille person, skriver Jerzy Dudek i sin selvbiografi. Det skriver sportsavisen MARCA.

– Det gjorde virkelig ondt på både José Mourinho og hele vores hold, fortæller den polske målmand, der tidligere i karrieren havde spillet for bl.a. Liverpool.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Heller ikke Cristiano Ronaldo går ram forbi.

– Han er arrogant på banen, men det er han slet ikke udenfor. Både han og Raúl er meget egocentriske som spillere. De ville hellere vinde 2-1, hvis de selv havde scoret begge mål, end 5-0, hvor andre havde lavet målene.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top