The perfect guide to the casino

Tidligere holdkammerat: Sådan er Håland uden for banen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


.

Norske Erling Håland har taget hele verden med storm i denne sæson, hvor han har bombet målene ind på samlebånd for RB Leipzig og Borussia Dortmund.

I den østrigske klub spillede han sammen med danske Rasmus Nissen, og han er ikke overrasket over Hålands succes.

– Alle kan se, at han har en enorm fysik og fart på banen og et vanvittigt venstreben, men det som, jeg synes, skiller ham ud fra mængden, er hans professionalisme, hvordan han gebærder sig uden for banen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han var uden sammenligning en af dem, der arbejdede allerhårdest hos os, og han var den allerbedste, og det er en god kombi, vil jeg sige, siger Nissen til Viaplay Sport Live.

– Han er en klassefyr. Erling og jeg hængte en del ud, og han har en meget stram tidsplan for, hvornår han gerne vil gøre ting. Hvornår han gerne vil i seng, hvornår han gerne vil spise aftensmand, siger Nissen og fortsætter:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det har nogle gange irriteret mig, for jeg kan godt lide at spise lidt sent. Men den må ikke være senere end 18.30, hvis vi skal ud og spise. Det har irriteret mig lidt, men på den måde er han kompromisløs. Han skal bare ikke med, hvis ikke det bliver før 18.30.

I denne sæson har den unge angrebsstjerne scoret 40 mål i 33 kampe for RB Leipzig og Borussia Dortmund.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top