The perfect guide to the casino

Tidligere holdkammerat: Neymar er ikke en leder – og han skal høre mere efter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Neymar skal tage sig sammen uden for banen, hvis Brasilien skal kunne vinde VM i 2022, mener en tidligere landsholdskammerat.

Den tidligere Manchester United-spiller, Rafael, mener stadig, at Brasilien har brug for Neymar, hvis det skal lykkes for landet at vinde VM i 2022.

– Vi har meget brug for ham. Men han skal tage sig sammen udenfor banen, for de ting, han gør her, påvirker hans præsationer inde på banen, siger Rafael, der nu spiller for Lyon og ser ud til at være tidligere brasiliansk landsholdsspiller.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Han henviser dermed til, at Neymar ofte ender i overskrifterne på grund af en hang til fest og ballade.

– Neymar er ikke en naturlig leder. Det mener jeg virkelig ikke. Han kan gøre de utroligste ting, når han koncentrerer sig om det. Så er han faktisk den bedste spiller i hele verden, siger Rafael til amerikanske ESPN.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Derfor skal Neymar tage sig sammen og høre efter de råd, han får af andre.

– Neymar tror selv, at han er så god, at han behøver ikke at arbejde så hårdt som alle andre. Men det skal man som professionel fodboldspiller. Jeg har spillet sammen med ham, og jeg ved, at han er ikke så meget for at lytte til andre, men det bliver han nødt til, hvis han skal spille op til sit allerbedste, siger Rafael.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top