The perfect guide to the casino

Medie: Solskjær var tæt på fyreseddel – to ting reddede ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


En kæmpesejr i FA Cup-turneringen og købet af Bruno Fernandes har reddet Ole Gunnar Solskjær.

Ledelsen i Manchester United var tæt på at tabe tålmodigheden med Ole Gunnar Solskjær i januar måned. Men han blev reddet af en sejr på 6-0 og købet af Bruno Fernandes.

I januar tabte Manchester United 0-2 hjemme mod Burnley, og det nederlag kom lige oven i et nederlag ude mod ærkerivalerne fra Liverpool på de samme cifre – i en kamp, hvor ‘De Røde Djævle’ reelt blev skilt ad og spillet baglæns ud af Anfield.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Derefter fulgte en kamp i FA Cup’en mod Tranmere, og ifølge Teamtalk.com havde Manchester United fyret Ole Gunnar Solskjær, hvis holdet havde tabt den kamp.

I stedet vandt Manchester United 6-0, og nyerhvelsen Bruno Fernandes kom på banen, hvor han imponerede alle.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Ole Gunnar Solskjær købte portugiseren af Sporting Lissabon tidligere i januar måned, og han har vist sig at være ikke så lidt af et hit. Den 26-årige midtbanespiller har virkelig løftet klubben, der nu ligger nummer fem i Premier League efter et efterår, der var meget op og ned.

Manchester United har ikke tabt en eneste kamp i nogle turneringer siden nederlaget mod Burnley. I sidste måned blev alle turneringer så afbrudt på grund af udbruddet af coronavirus.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top