The perfect guide to the casino

Liverpools succes-manager: Jeg var bange for at blive fyret

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpools succes-manager, Jürgen Klopp, indrømmer, at han tidligere i sin tid i klubben var bange for at blive fyret.

I sidste sæson vandt Liverpool Champions League, og i denne sæson førte klubben Premier League helt suverænt, da den blev afbrudt af udbruddet af coronavirus.

Så tyskeren sidder meget sikkert i sadlen som manager, men han erkender gerne, at sådan har det ikke været hele vejen, siden han kom til klubben i 2015.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Starten var ikke så godt, og medierne spekulerede i, om Liverpool ville sætte ham fra bestillingen.

– Jeg havde aldrig tidligere prøvet at blive fyret. Men jeg var pÃ¥ den anden side set godt klar over, at dette her var et højere niveau, sÃ¥ det risikerede jeg, hvis ikke resultaterne blev bedre, siger Jürgen Klopp ifølge SKy Sports.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

РAlle kunne se, at vi havde brug for tid, og den tid fik jeg heldigvis af Liverpool, der s̴ ogs̴ kunne se, at vi var p̴ rette vej, siger han.

– Vi tabte nogle finaler til Sevilla (i Europa League), til Manchester City (i Liga Cup’en) og til Real Madrid (i Champions League), og der var der nogle eksperter, der mente, at hvis ikke det snart lykkedes at vinde noget, sÃ¥ ville jeg ryge. Men det tog jeg nu nogenlunde roligt. Jeg vidste, at jeg havde opbakning i klubben.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top