The perfect guide to the casino

Barcelona regner ikke med Martin Braithwaite – men det gør han selv

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Barcelona regner med, at Martin Braithwaite forsvinder til sommer. Men Martin Braithwaite holder sig til, at han har en kontrakt på fire og et halvt år.

Da FC Barcelona i februar skrev kontrakt med Martin Braithwaite, var han tænkt som en nødløsning. De regerende spanske mestre fik ekstraordinært lov til at købe den danske landsholdspiller af bundklubben Leganés på dispensation uden for transfervinduerne, fordi klubben var kommet i nød for spillere.

Både Luis Suárez og Ousmane Dembélé var blevet skadet, og derfor manglede FC Barcelona en mand i forreste geled. Og det blev så den 28-årige dansker.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men ifølge sportsavisen MARCA regner FC Barcelona ikke med Martin Braithwaite til sæsonen 2020/21.

Fremtiden for Ousmane Dembélé er ganske vist usikker, men klubben satser på at tegne kontrakt med enten Neymar fra Paris Saint-Germain eller Lautaro Martinez fra Inter. Og desuden råder FC Barcelona jo over Lionel Messi samt Antoine Griezmann og Ansu Fati, så der bliver ikke brug for Martin Braithwaite.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Men det bliver ikke helt nemt for klubben at slippe af med ham.

– Jeg tegnet kontrakt for fire og et halvt år med FC Barcelona. Det er det, jeg kan forholde mig til, og jeg har tænkt mig at blive en legende, siger den tidligere Esbjerg-, Toulouse-, Bordeaux- og Middlesbrough-spiller – og antyder dermed, at han ikke vil sælges, men at han snarere vil tage kampen op.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top