The perfect guide to the casino

Sunderland er til salg: Nu ansætter de en administrerende direktør

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Sunderland har netop ansat en ny administrerende direktør.

Sunderland har netop ansat en ny administrerende direktør på trods af, at klubben fortsat er sat til salg af klubejer Stewart Donald.

Klubben fra Nordengland har ansat 49-årige Jim Rodwell, som kommer til fra League 2-klubben Scunthorpe. Derudover har han også været bestyrelsesformand i det engelske fodboldforbund FA.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Sunderland har udnævnt én med stor erfaring, som har varetaget stort set alle nøgleroller i en klub, skriver klubben via deres hjemmeside.

– Selvom klubben forbliver til salg, er der forståeligt en øget usikkerhed på de globale markeder og med økonomien som helhed på grund af COVID-19-pandemien.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Bestyrelsens prioritering er at sikre, at vi er rustede og i bedst mulig forfatning til at sikre løbende og langsigtet succes. Udnævnelsen af en administrerende direktør ses som en integreret del af disse planer, og vi er henrykte over, at Jim er tiltrådt i SAFC.

Sunderland er for tiden placeret på syvendepladsen i League One, hvor de har tre point op til andenpladsen, hvilket også giver direkte oprykning til Championship.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top