The perfect guide to the casino

Ny udvikling i Manchester United: Solskjær vil sælge Mourinhos favorit

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


José Mourinho var vild med Diogo Dalot, men nu vil Manchester United sælge ham.

Sidste sommer købte Manchester United Aaron Wan-Bissaka af Crystal Palace, og han har gjort det så godt som højre back, at manager Ole Gunnar Solskjær ikke længere ser den store fremtid i Diogo Dalot.

Den nu 21-årige Diogo Dalot kom et år tidligere fra FC Porto, og det var et indkøb, som nordmandens forgænger som manager, José Mourinho, foretog.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Mourinho roste sin portugisiske landsmand i høje vendinger, men mindre end et halvt år senere blev José Mourinho fyret, og siden da har Diogo Dalot ikke fået så megen spilletid, selvom han regnes for et stort talent.

Derfor vil Manchester United ifølge The Sun af med backen – men kun hvis de kan få en rimelig sum penge ud af salget.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Ifølge avisen står Manchester United over for en større udrensning. Udover Diogo Dalot ryger Andreas Pereira, Jesse Lingard og Phil Jones nok også, og det er uvist, hvad der skal ske med den hundedyre Paul Pogba, der ikke har spillet meget i denne sæson, og som både Real Madrid og Juventus har interesse i.

Dertil kommer, at Ole Gunnar Solskjær skal finde ud af, hvad klubben skal stille op med Chris Smalling og chileneren Aleis Sanchez, der begge er udlejet i denne sæson – til henholdsvis Roma og Inter.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top