The perfect guide to the casino

Harry Kane kan ryge afsted til spotpris: Tottenham får mindre end en milliard

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Tottenham vil have 200 mlllioner pund for Harry Kane, men det kan ende med det halve – måske endda mindre.

Ifølge italienske Calciomercato kan et Haryy Kane-skifte være tættere på, end Tottenham bryder sig om.

Den 26-årige angriber sagde for nylig, at han ikke nødvendigvis blev i Tottenham for klubbens skyld. Der kunne komme en dag, hvor han følte, at klubben ikke længere bevægede sig i den rigtig retning, og hvor han så ville søge væk.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ifølge Calciomercato er den dag allerede kommet. Tottenham ligger nummer otte i Premier League og er slået ud af alle de øvrige turneringer.

Derfor har Harry Kanes agent allerede sat sig i forbindelse med alle de store klubber i Europa – dvs. Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, Bayern München og Paris Saint-Germain. Det er de klubber, som vil kunne betale den store overgangssum, som Tottenham forlanger.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Udgangspunktet for Tottenham er, at de vil have 200 millioner pund (1,7 milliarder kr.)Det vil i givet fald gøre Harry Kane til verdens dyreste fodboldspiller foran brasilianeren Neymar, der blev solgt for 1,6 milliarder kr. fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain i 2017.

Men udbruddet af coronavirus har dæmpet markedet. Ifølge Calciomercato er en overgangssum på 100 millioner pund (850 millioner kr.) mere realistisk. Tottenham kan endda ende med at måtte nøjes med mindre.

Holder Tottenham fast på et meget større beløb, kan Harry Kane blive nødsaget til at vente, til kontrakten løber ud i sommeren 2024 – hvis Tottenham da vil holde fast på en spiller, der ikke længere ønsker at være i klibben.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top