The perfect guide to the casino

Bundesliga-profil: Vi må acceptere lavere løn i fremtiden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Kevin Kampl fra RB Leipzig har allerede accepteret, at lønnen bliver lavere i hans næste kontrakt.

RB Leipzig-profilen Kevin Kampl har kontraktudløb i sommeren 2021, men de nuværende kontraktforhandlinger er sat på pause. På grund af coronavirussen må han også se frem til et lavere lønkrav, men det er han allerede forberedt på.

– Vi taler generelt godt sammen. Som familiemand vil jeg selvfølgelig gerne have klarhed over fremtiden, men lige nu er der vigtigere ting end at tale om en ny kontrakt. Det er helt forståeligt, at det er blevet suspenderet lige nu, siger Kampl ifølge Sport Bild.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er umuligt at sige noget om konsekvenserne, før krisen er ovre, men jeg tror ikke, der kommer til at blive smidt lige så mange penge i fodbolden. Man må se, hvad der er muligt og realistisk, og så må man i en vis grad acceptere det.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Der kommer en dag, hvor vi kan vende tilbage til konkrete forhandlinger, men tiden er ikke til det lige nu, siger Kevin Kampl.

Kevin Kampl har siden ankomsten i sommeren 2017 fra Bayer Leverkusen spillet 83 kampe for RB Leipzig, hvor det er blevet til 5 mål og 13 oplæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top