The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Real Madrid-træner Zinédine Zidane har ifølge spanske AS fået grønt lys til at gå efter Bayern Münchens østrigske venstre back, David Alaba, som har kontraktudløb med de regerende tyske mestre til næste sommer. Han er 27 og vil komme i direkte konkurrence med franske Ferland Mendy og brasilianske Marcelo – men sidstnævnte kan blive solgt.

Inter vil have to spillere i bytte fra FC Barcelona, hvis den argentinske angriber, Lautaro Martinez, skal den anden vej. Det er den portugisiske højre back, Nélson Semedo, og den spanske midtbanespiller, Carles Aleña. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Den tidligere Arsenal- og Manchester City-spiller, Samir Nasri, står ifølge Daily Mail til fyring fra Anderlecht, fordi den 32-årige offensive midtbanespiller ikke har holdt sig i kontakt med den belgiske klub under corona-krisen.

David Silva er på vej hjem til Valencia efter ti år i Manchester City. Den spanske midtbanespillers kontrakt med de nuværende engelske mestre udløber til sommer, men ifølge amerikanske ESPN kan udbruddet af coronavirus blive et problem, fordi det internationale fodboldorbund (FIFA) overvejer at lade alle kontrakter, der udløber 30. juni, blive juridisk forlænget. Det kan i teorien medføre, at spanierne skal betale overgangssum.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Ousmane Dembélé fra FC Barcelona har diskuteret muligheden for et skifte til Manchester United med sin franske landsmand, Anthony Martial. Den historie har britiske Metro.

Olivier Giroud fra Chelsea skal være blevet enig med Inter om de personlige forhold. Nu mangler den franske verdensmester kun en accept fra London-klubbeb. Daily Mail har mere.

Arsenal har ifølge Daily Mirror forespurgt på Valencias 29-årige spanske landsholdsspiller, Rodrigo Moreno, der normalt spiller enten offensiv midtbane eller wing.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top