The perfect guide to the casino

RB Leipzig-direktør: Det bliver spændende uden tilskuere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


RB Leipzig-direktør siger at det bliver interessant med kampe uden tilskuere på tribunerne.

Bundesliga vender formentlig snart tilbage igen, men i første omgang bliver det uden tilskuere på tribunerne. Det er noget som klubberne helst vil undgå, men RB Leipzig-direktør Oliver Mintzlaff glæder sig faktisk til, at se kampenes udvikling uden tilskuere.

– Det er selvfølgelig meget usædvanligt, men vi er i en situation, hvor vi bliver mødt af usædvanlige situationer hver dag, siger Oliver Mintzlaff til Bild.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Scenariet med kampe uden tilskuere er blevet diskuteret i mange uger, og spillerne er indstillede pĂĄ, at det bliver et fuldstændig anderledes setup, der møder pĂĄ stadion. Der vil ikke være 40-50.000 tilskuere, der jubler og skaber god stemning.

– Det bliver selvfølgelig meget, meget anderledes kampe, og jeg er faktisk nysgerrig efter at se, hvordan det vil pĂĄvirke kampene. Der vil være hold, der hĂĄndterer det bedre end andre. Nogle vil mangle deres fans.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Uanset hvad tror vi alle pĂĄ, at det er vigtigt at komme tilbage til det normale. Det giver sig selv, at vi alle vil have nogle andre kampe, men det er ikke muligt i den nuværende situation, siger Mintzlaff.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top