The perfect guide to the casino

Op til 500 personer må forsamle sig: Regeringen åbner døren på klem for Superligaen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Regeringen er ved at lempe på forsamlings-forbuddet, men det er fortsat usikkert, hvornår der kan komme tilskuere til Superliga-kampene.

Foreløbig er alle forsamlinger på ti personer eller mere forbudt til 10. maj på grund af udbruddet af coronavirus.

Samtidig har regeringen forbudt større forsamlinger frem til 1. september. Og Sundhedsministeriet har tirsdag meddelt, at større forsamlinger dækker over 500 personer eller mere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Beslutningen træffes som følge af sundhedsmyndighedernes vurdering af, at det fortsat er usikkert, hvordan corona-epidemien vil udvikle sig i Danmark over de kommende måneder, skriver Sundhedsministeriet ifølge DR.

Det betyder, at der stensikkert ikke kan afvikles flere kampe med tilskuere i denne sæson, hvis den ellers kan spilles færdig. Men det har de danske klubber og Divisionsforeningen også regnet med i lang tid.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Men det hele er fortsat meget usikkert. Det er for eksempel ikke sikkert, at forsamlingsforbuddet på ti personer bliver ophævet 10. maj.

Og selv hvis forbuddet mod ti personer bliver ophævet, er det heller ikke sikkert, at de danske fodboldklubber så må lukke for eksempel 400 tilskuere ind til kampene i begyndelsen af næste sæson.

Det hele afhænger af, hvordan det går med pandemien – herunder antallet af smittede og døde.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top