The perfect guide to the casino

Manchester United drømmer om ‘den nye Ronaldo’: – Han er ikke til salg!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United drømmer om at købe Joao Felix af Atlético Madrid, som imidlertid ikke vil af med ham.

Ifølge franske Le10sport er Manchester United begyndt at trække i trådene for at sikre sig den 20-årige Joao Felix fra Atlético Madrid.

De engelske rekordmestre ser ham som et kæmpetalent, og de sammenligner ham med Cristiano Ronaldo, der var et kæmpenavn i Manchester United, inden han i 2009 skiftede til Real Madrid.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Joao Felix kom til Atlético Madrid fra Benfica for en lille milliard sidste sommer. Men det er ikke sikkert, at Manchester United skal betale helt lige så meget.

Ifølge Daily Express regner Manchester United med at kunne udnytte, at priserne på fodboldspillere vil falde på grund af coronavirus-udbruddet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Joao Felix har ikke for alvor levet op til det dyre prisskilt, for han har i denne sæson kun lavet seks mål for Atlético Madrid, der har store angrebsproblemer. alligevel vil Atlético Madrid som udgangspunkt ikke af med Joao Felix, der har kontrakt tl 2026.

Holdets problemer siges imidlertid også at frustrerer portugiseren så meget, at han kan tænkes ikke at ville være i klubben, som lige nu ligger til ikke at komme i Champions League til næste sæson.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top