The perfect guide to the casino

Liverpool-legende skælder ud: Du har lavet et kæmpe-selvmål!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Mesut Özil nægter som den højestlønnede Arsenal-stjerne at gå ned i løn, og det kalder den tidligere Liverpool-stjerne, Jamie Carragher, for et kæmpe pr-selvmål.

Arsenal er kommet med et forslag til spillerne om, at alle går 12,5 procent ned i løn frem til marts næste år efter udbruddet af coronavirus, som betyder, at der ikke bliver spillet nogle kampe, og at klubberne derfor kun har meget få indtægter.

Men det vil tre spillere ikke – og den ene af dem er efter alt at dømme Mesut Özil, som er den højest lønnede Arsenal-spiller med en hyre på 350.000 pund (tre millioner kr.) om ugen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det forhold, at den højest lønnede ikke vil være med til sådan en ordning, er skidt, siger Jamie Carragher, der efter en flot karriere i Liverpool nu er tv-ekspert.

– Selv hvis jeg var i hans sko, og jeg ikke var enig i beslutningen, ville jeg gøre det alligevel. Fodbold er en holdsport, og man vinder sammen, og man taber sammen. At Mesut ÖZil ikke gør som holdkammeraterne, er et kæmpe pr-selvmål, mener Jamie Carragher ifølge goal.com.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg peger ikke fingre ad Mesut ôzil, fordi han er den højest lønnede i Arsenal. Vi forsøger alle at få så mange penge ud af alting, som vi kan. Men som den højest lønnede burde han også gå forrest i sådan en situation, siger Jamie Carragher.

Mesut Özils agent, Erkut Sögüt, har ikke direkte besvaret anklagerne, men han har tidligere sagt, at lønnedgang først kan komme på tale, når man ved, hvor mange penge klubben har mistet på cooona-krisen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top