The perfect guide to the casino

Dansk stjerne med vild afsløring: Jeg havde tilbud fra Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Riza Durmisi fortæller at han tidligere i karrieren fik et officielt tilbud fra Liverpool.

I januar 2017 blev danske Riza Durmisi rygtet til den engelske storklub Liverpool, men et skifte blev altså aldrig en realitet. Nu fortæller venstrebacken selv, at der faktisk var et officielt tilbud fra Liverpool.

– Det har jeg. Det tror jeg også, de fleste ved, men der skete en masse ting, siger Riza Durmisi til Eurosport.

– Moreno valgte at blive. De skulle af med ham, før det kunne ske, og det var det, jeg ventede på. Når man har så god en kontrakt, som han havde, så ville han blive, og det kunne jeg godt forstå, men at han skulle smutte var noget af det, der skulle ske, før jeg kunne komme igennem, siger Durmisi.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Af flere omgange har Riza Durmisi også været rygtet til tyrkiske storklubber, men det har blot været rygter.

– Jeg har aldrig nogensinde været tæt på en tyrkisk klub. Hvis jeg vil være en af de bedste backs i verden, hvilket jeg stadig håber og tror på, så ville jeg aldrig gøre det gennem en tyrkisk klub. Det gør man ikke. Man tager jo ikke den vej fra Lazio til Fenerbahce eller Galatasaray for at blive en af de bedste i verden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er min drøm, og den tror jeg på. Så kan folk grine, men efter mit første år i Betis, kunne man godt se, at nu sker der noget. Jeg havde et officielt tilbud fra Liverpool og så videre. Men det er fortid. Nu ser jeg frem, og jeg tror stadig på det. Intet har ændret sig. Jeg er kun to år ældre, siger han.

I sommeren 2018 skiftede Riza Durmisi til den italienske storklub Lazio. Denne vinter blev han udlejet til OGC Nice, hvor han er holdkammerat med Kasper Dolberg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top