The perfect guide to the casino

Sommer-udrensning venter: Real Madrid vil af med halvdelen af holdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Der venter en sommer-udrensning i Real Madrid, som vil af med seks spillere.

Det har ikke kørt for alvor for Real Madrid i denne sæson, selvom klubben ligger nummer to i den spanske liga og stadig er med i Champions League. Og det skal der gøres noget ved.

Klubben samler ikke på sekundære placeringer, og derfor vil den ifølge spanske AS af med seks spillere til sommer.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ikke helt overraskende er offensivspillerne Gareth bale og James Rodriguez iblandt dem. begge er endt som marginalspillere, og specielt waliseren Bale er hundedyr i drift.

Angriberne Lucas Vazquez og Mariano Diaz ser også ud til at have udspillet deres roller i Real Madrid, og det samme gælder fløjspilleren ALvaro Odriozola, som er lejet ud til Bayern München.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Dertil kommer den 30-årige forsvarer, Nacho Fernandez, som har spillet hele sin karriere i Real Madrid. Men han har været meget skadet i denne sæson, og Real Madrid er ved at købe en erstatning i form af franske Dayot Upamecano i RB Leipzig.

Der er dog dukket en joker op i spillet for Real Madrid i skikkelse af coronavirus-udbruddet, som har gjort markedet meget usikkert. Real Madrid vil ikke lade spillerne gå gratis, men omvendt er det tvivlsomt, hvor mange penge de kan få for deres stjerner – og det kan tvinge dem til at beholde spillere, selvom de egentlig ikke indgår i fremtidsplanerne.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top