The perfect guide to the casino

Nu er drømmekøbet tæt på: Manchester United og kæmpetalentet er enige

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United og blevet enig med Jadon Sancho om hans personlige betingelser. Nu mangler kun overgangssummen til Borussia Dortmund.

Den 20-årige fløjspiller er enig med Manchester United om løn og bonus og alt det andet i kontrakten – også det med småt. Det skriver The Sun,

Spørgsmålet er herefter, hvor mange penge Manchester United skal hoste op med i overgangssum. Men den bliver stor.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Borussia Dortmunds udgangspunkt er, at overgangssummen skal være større end den, som Manchester United betalte for Paul Pogba til Juventus i sommeren 2016. Den var på 800 millioner kroner, og det var verdensrekord på daværende tidspunkt.

Det vil i givet fald blive et rekordindkøb for en engelsk fodboldklub. Men Borussia Dortmund kan ende med mindre, fordi markedspriserne vil falde på grund af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Jadon Sancho spillede ungdomsfodbold i Watford og Manchester City, inden han i sommeren 2017 skiftede til Borussia Dortmund, hvor han alene i denne sæson har lavet 14 mål i 23 kampe.

Han debuterede på det engelske landshold i efteråret 2018 i en Nations League-kamp mod Kroatien. Ialt står Jadon Sancho noteret for 11 landskampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top