The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du mandagens rygtebørs.

De italienske mestre fra Juventus kan ifølge football-italia.net tænkes at kaste sig ind i kampen om Tottenham-topscoreren Harry Kane. Hidtil har rygterne mest gået på Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester United, men verdensrekord-prisskiltet på 1,7 milliarder kroner kan skræmme de fleste væk. Den 26-årige angriber har kontrakt med Spurs til 2024.

Arsenal og Manchester United kan ifølge spanske SPORT komme til at dyste om Ousmane Dembélé fra FC Barcelona. Den 22-årige franske angriber kom til klubben i 2017 fra Borussia Dortmund, men et stort hit er han aldrig blevet – bl.a. fordi han har været meget skadet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Real Madrid overvejer at gå efter hollandske Matthijs de Ligt. Den 20-årige midterforsvarer skiftede i sommer fra Ajax til Juventus, hvor han dog ikke for alvor har slået igennem endnu. Sportsmole har historien.

Den tidligere engelske landsholdsmålmand, Joe Hart, kan ifølge The Sun ende i Derby, hvor han altså i givet fald bliver klubkammerat med den tidligere landsholdsangriber, Wayne Rooney. Også tyrkiske Besiktas skal være interesserede i den 32-årige keeper, der i denne sæson har været reservemålmand i Burnley.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Både Lille og Lyon er mulige købere af Odsonne Édouard fra Celtic skriver franske Le10sport. Den 22-årige franske angriber har været en ren målmaskine i Celtic, og han scorede også mod FCK i Europa League. Hidtil har rygterne mest gået på Arsenal og Everton.

Fernandinho fra Manchester City kan være på vej til den amerikanske liga (MLS). Den 34-årige brasilianske midtbanespiller vil i hvert fald ikke afvise muligheden. Manchester Evening News har mere om sagen.

Chelsea har tyske Luca Waldschmidt på blokken. Det skriver Sportsmole. Angriberen har spillet for Freiburg siden 2018, og han har lavet 15 mål i 48 kampe – heraf seks i denne sæson. Han var med til at vinde sølv med Tyskland ved U21-EM sidste sommer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top