The perfect guide to the casino

Manchester United-stjerne: Champions League er ikke nok for os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United-stjernen Harry Maguire vil ikke se sig tilfreds med Champions League-deltagelse.

I denne sæson jagter Manchester United fortsat en plads i toppen, som vil give adgang til Champions League i næste sæson. På sigt er en Champions League-plads ikke nok for den engelske storklub, men det er en start mener engelske Harry Maguire.

– Misforstå mig ikke, der er rigeligt med områder, som vi skal forbedre, for at komme til toppen, hvor vi gerne vil være. Vi vil ikke bare kæmpe om en Champions League-plads. Vi vil kæmpe om titlerne, siger Maguire til Sky Sports og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi ved, der er stor plads til forbedring, men vi er på rette vej, og jeg er sikker på, at vi kommer dertil på et tidspunkt.

Denne vinter hentede Manchester United den portugisiske midtbanestjerne Bruno Fernandes, og han har været en stor forstærkning indtil videre mener Maguire.

– Han har været fremragende, siden han kom ind. Uden for banen og omkring træningsanlægget er han en leder, der vil vinde. Alt, han gør, er for at vinde.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Man fornemmer, at han er opvokset med den attitude. Han har givet os lidt mere liv og kreativitet på midtbanen, siger Maguire.

Trods ankomsten i sommer er 27-årige Harry Maguire allerede blevet anfører, hvilket han blev permanent i januar, da Ashley Young skiftede til Inter.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top