The perfect guide to the casino

Holdkammerat i USA: Zlatan truede med at slå os ihjel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Zlatan Ibrahimovic var så rasende efter et nederlag i den amerikanske liga, at han truede med at slå medspillere ihjel.

Ifølge Zlatan Ibrahimovic selv var han den bedste spiller, der nogensinde havde spillet i den bedste amerikanske liga (MLS), og han nåede da også at lave 52 mål i de 56 kampe, han spillede i 2018 og 2019.

Men hans klub, Los Angeles Galaxy, nåede alligevel ikke rigtig noget. Og det irriterede ham.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Efter en kamp mod Houston Dynamos, som vi tabte 2-3 efter et mål til allersidst, var Zlatan stiktosset, fortæller Joao Pedro til portugisiske Record. Det skriver Aftonbladet.

– Han råbte: Hør her. Jeg har 300 millioner (dollar) stående i banken, og jeg har min egen private ø. Hvis nogen er jer er kommet for at kigge på Hollywood, så gør det i stedet for. Den første, der åbner kæften slår jeg ihjel. Jeg slår ham virkelig ihjel.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Den selvbevidste attitude kunne også komme til udtryk til den daglige træning. Joao Pedro fortæller om en gang, hvor de skulle spille til to mål.

– Træneren foreslog så, at jeg skulle give bolden op, fordi jeg havde fødseldag. Men Zlatan tog bolden og sagde med et grin: Jeg er Zlatan, og jeg har fødselsdag hver dag.

I de seneste måneder har Zlatan Ibrahimovic spillet for AC Milan i Italien, og han har senest holdt formuen ved lige i den svenske klub, Hammarby, som han ejer en fjerdedel af.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top