The perfect guide to the casino

Åge Hareide i tvivl, om han gider se EM: – Det kan blive hårdt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Danmarks nu forhenværende landstræner, Åge Hareide, er ikke sikker på, at han gider at se EM i fodbold, når slutrunden spilles til næste sommer.

Egentlig skulle EM være spillet til sommer, men på grund af situationen med coronavirus er slutrunden blevet udsat til næste sommer.

Det betyder, at Kasper Hjulmand skal styre slagets gang for Danmark i stedet for Åge Hareide, og det har nordmanden tidligere betegnet som ærgerligt.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg tænker ikke så meget på det lige nu. Men det er klart, at når der bliver fløjtet i gang i 2021 i et fyldt Parken, så vil følelserne bruse op igen. Så må vi se, om jeg orker at se det, siger Åge Hareide til Euroman (kræver login).

Selvom landsholdet kvalificerede sig under hans ledelse, er det med andre ord ikke sikkert, at Åge Hareide gider at se sine spillere i slutrunden, når han ikke selv kan få lov at stå i spidsen for holdet – sådan som det var hans store drøm.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det kan blive hårdt, men samtidig håber jeg, at vældig mange af de drenge, som jeg har haft på landsholdet, kan komme til at spille, siger den 67-årige Åge Hareide.

Danmark er i den indledende pulje ved EM-slutrunden i pulje med Finland, Belgien og Rusland.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top