The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du lørdagens rygtebørs.

Udbruddet af coronavirus har gjort situationen lettere desperat for FC Barcelona, der også gerne vil købe store stjerner. Ifølge amerikanske ESPN er der kun tre spillere, der ikke risikerer at blive solgt – eventuelt i byttehandler. Det er den argentinske superstjerne, Lionel Messi, den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong og den tyske målmand, Marc-André ter Stegen, men keeperen har til gengæld til gode at blive enig med klubben om en forlængelse af kontrakten, der udløber i sommeren 2022.

Real Madrid kan godt lokke Sadio Mané væk fra Liverpool, men det bliver tidligst om et år, den senegalesiske kantspiller – måske – skifter. Den historie har goal.com.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Juventus er ifølge Tuttosport enige om yderligere et års forlængelse med den 42-årige målmand, Gianluigi Buffon, der var med til at vinde Italiens hidtil sidste VM i 2006.

Skulle det ende med, at Inter må sælge Lautaro Martinez til FC Barcelona, har de ifølge Gazzetta dello Sport udset sig to mand, der kan erstatte den argentinske angriber. Det er tyske Timo Werner fra RB Leipzig og franske Anthony Martial fra Manchester United.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Everton er ifølge Teamtalk interesserede i topscoreren i Serie A, Ciro Immobile, fra Lazio. I et forsøg på at få prisen ned er de blå fra Liverpool parate til at sende den tidligere Juventus-angriber, Moise Kean, den anden vej.

Samme Everton kan ifølge Football Insider ende med at blive ny klub for Philippe Coutinho, som de kan købe af FC Barcelona for 680 millioner kr., og det er et godt stykke fra de 1,2 milliarder kr., som katalanerne selv betalte for brasilianeren i 2018, da de købte ham af Liverpool. I denne sæson har han været udlejet til Bayern München.

Den tidligere Manchester United-spiller, Darren Fletcher, er kommet tilbage til sin gamle klub, men det er uklart, hvad den 36-årige skotte egentlig laver i klubben, men han er set til en hel del kampe i denne sæson. Han spillede et par år i West Bromwich Albion og kortvarigt i Stoke, men han er ikke længere aktiv spiller. Manchester Evening News har mere om den historie.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top