The perfect guide to the casino

FCMs har fået en lys idé: Se Superliga-kampen i din bil!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FCM vil indbyde til Superliga-fodbold, mens tilskuerne sidder i bilen.

På grund af udbruddet af ooronavirus har det lange udsigter med tilskuere til Superliga-kampe, men det vil FC Midtjylland prøve at gøre noget ved.

Inspireret af drive-in biograferne vil Superligaens førerhold invitere tilskuerne til at overvære kampene i bil på parkeringspladserne uden for MCH Arena. Kampen vil så blive vist på storskærme.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det her er ikke bare en fiks idé, vi lige har fået. Vi har arbejdet seriøst med det i to uger og været i tæt og god dialog med alle involverede – politi, brandmyndigheder, Herning Kommune, MCH og tv-rettighedshaverne, siger FCMs marketing- og supportdirektør, Preben Rokkjær, til bt.dk

– Vi håber jo rigtig meget, at Divisionsforeningen vil åbne for, at alle kampe bliver gennemført, og at det sker under forsvarlige forhold fra medio maj eller slut maj, eller hvornår det nu kan blive. Jeg vil gerne understrege, at det skal gøres under forsvarlige forhold, siger Preben Rokkjær.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Der vil kunne være 2.000 biler og med fire passagerer i hver, vil op mod 10.000 tilskuere altså kunne se hjemmekampene i biler.

Det er samtidig FCMs tanke, at der skal sættes skærme op fra parkeringspladsen inde på stadion, så spillerne kan få en fornemmelse af, at der er tilskuere.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top