The perfect guide to the casino

Wolverhampton-anfører hylder stjerne: Han kunne have spillet NFL

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Wolverhampton-stjernen Adama Traoré bliver hyldet af sin anfører.

Wolverhampton kæmper i denne sæson med i toppen af Premier League-tabellen, og især spanske Adama Traoré har været en stor profil for klubben.

Hans meget iøjenfaldende fysik og hurtighed har således været for stor en mundfund for flere forsvarsspillere, og nu bliver han også hyldet af sin anfører Conor Coady.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han kunne have spillet NFL. Han fik tilbud, da han var yngre. Han laver ingen træning på sine arme eller overkrop. Det er alt sammen bentræning, som gør ham stærkere og mere eksplosiv. Han er lynhurtigt. Sikke en spiller, siger Conor Coady til Sky Sports.

– Man gå give ham kredit, og han kan være stolt af sig selv. Han har været fantastisk for holdet, og man han se, at han får slutprodukt på, samtidig med at han løber tilbage og forsvarer ordentligt. Han lytter til manageren og tager idéerne ind.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Han arbejder benhårdt. Han er en af de mest hårdtarbejdende spillere, jeg har set, og det er fantastisk at have ham i klubben, siger Conor Coady.

Adama Traoré fik sin fodboldopvækst hos FC Barcelona, men har siden været forbi Aston Villa, Middlesbrough og altså Wolverhampton.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top