The perfect guide to the casino

Steven Gerrard forklarer: Derfor vandt Liverpool aldrig mesterskabet i min tid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Steven Gerrard mener, at der er mentaliteten til forskel på Liverpool-holdet i dag og Liverpool-holdet, mens han selv spillede for klubben.

Fra 1998-2015 spillede Steven Gerrard for Liverpool, men det lykkedes aldrig i hans tid for klubben at vinde mesterskabet. Nogle andenpladser var det tætteste, Liverpool kom på at vinde det mesterskab, som klubben ikke har vundet siden 1990.

I denne sæson har Liverpool til gengæld fejet al modstand til side, og kun udbruddet af coronavirus synes at kunne forhindre klubben i at vinde Premier League.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men der er også forskel på Liverpool-holdet i dag og Liverpool-holdene dengang.

– På de hold, jeg spillede på, var der også spillere, der var mentalt stærke. Men i dag virker det som om, at der er tale om mentale monstre lige fra spiller nummer 1 til nummer 26, siger Steven Gerrard ifølge Daily Mirror.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– På mig virker det som om, holdet bare bliver bedre år for år, og jeg glæder mig meget til at se dem i de kommene sæsoner.

Steven Gerrard vandt i sin Liverpool-tid Champions League en enkelt gang, og dertil kom to sejre i FA Cup’en, tre i Liga Cup’en og en i UEFA Cup’en (forløberen til Europa League).

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top