The perfect guide to the casino

Skrækscenariet: Hvad nu hvis ikke…?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det spanske forbund har lagt en plan for, hvad man gør, hvis det ikke kan lykkes at få spillet den nuværende sæson færdig.

Udgangspunktet for den spanske liga er stadig, at den skal spilles færdig. Men hvis det ikke kan lade sig gøre på grund af udbruddet af coronavirus, vil den nuværende stilling blive slutstillingen.

Det slog det spanske fodboldforbund (RFEF) fast på et møde torsdag.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det vil betyde, at FC Barcelona får tildelt mesterskabet, og det er i givet fald det tredje mesterskab på stribe og det niende i de sidste 12 år.

De forsvarende mestre fører ligaen med to point foran Real Madrid, der sammen med Sevilla og Real Sociedad kommer i Champions League. Getafe og Atlético Madrid kommer i Europa League, mens den sidste spanske Europa League-plads afhænger af, om pokalfinalen kan spilles, og hvem der vinder.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Hvis Athletic Bilbao vinder pokalfinalen, får de den sidste plads i Europa League, mens pladsen går til Valencia, hvis Real Sociedad vinder årets rent baskiske pokalfinale.

Der er flere forskellige meldinger om nedrykning. Noget tyder på, at RFEF vil suspendere nedrykningen, mens det er uklart, om der kommer oprykkere, som dermed vil udvide turneringen. Problemet ved sådan en løsning vil være, at der skal spilles endnu flere kampe i et i forvejen presset program.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top