The perfect guide to the casino

Liverpools bøddel fra Atlético afslører: De flippede helt ud da jeg scorede

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


To-målsskytten Fernando Llorente fra Atlético Madrid fortæller om, hvordan det var at slå Liverpool ud af Champions League.

Lige inden corona-krisen røg Liverpool som forsvarende Champions League-mestre temmelig overraskende ud af årets turnering, da de tabte til Atlético Madrid.

Den første kamp i Madrid endte 1-0, mens Liverpool vandt returkampen med de samme cifre. I den forlængede spilletid bragte Roberto Firmino Liverpool foran.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Derefter begik Liverpool-målmand Adrián imidlertid en fejl, som Fernando Llorente udnyttede, og samme Fernando Llorente sørgede med sit og Atlético Madrids andet mål for, at Liverpool skulle score tre gange på det sidste kvarter af den forlængede spilletid. Kampen endte 3-2 til Atlético Madrid, som dermed gik videre med 4-2 samlet.

– Liverpool havde en million chancer i den ordinære kamp, og da de så scorede i den forlængede spilletid, kiggede de på hinanden med det dér ‘så-er-den-hjemme’-smil. Men vores svar chokerede dem, siger Fernando Llorente ifølge Daily Star.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi vidste, at nu var vi nødt til at angribe. Ved det første mål forærede målmanden mig bolden. Og da jeg scorede vores andet mål, flippede Liverpool-spillerne fuldstændig ud, for der vidste de godt, at slaget reelt var tabt, siger Fernando Llorente.

– Jeg tror ikke, de kunne stå for presset. Det var deres problem i den kamp, siger den 35-årige Atlético-angriber.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top