The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du fredagens rygtebørs.

Karim Benzema kan vise sig at have nøglen til, om Real Madrid vil gå efter norske Erling Braut Håland fra Borussia Dortmund til sommer, og efter sigende er franskmanden imod, fordi det kan betyde, at han selv ender på bænken. Det kan vise sig svært for træner Zinédine Zidane at gå imod sin 32-årige landsmands ønske, da angriberen virkelig har leveret varen i denne sæson, og han har kontrakt til 2022. Daily Mail har historien.

Liverpool er ifølge Daily Express i gang med at forhandle med Marcelo Brozovic fra Inter om et skifte for 52 millioner pund (450 millioner kr.). Den 27-årige midtbanespiller var med til at vinde VM-sølv med Kroatien i Rusland i 2018.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Philippe Coutinho er kædet sammen med både Chelsea og Arsenal til den kommende sæson, men ifølge FC Barcelonas træner, Quique Sétien, indgår brasilianeren skam i hans fremtidsplaner. Det skriver goal.com. I denne sæson har klubben ellers lejet ham ud til Bayern München, som har forkøbsret på ham, men på trods af otte Bundesliga-mål ønsker de tyske mestre ikke at gøre brug af denne ret – sandsynligvis fordi den tidligere Liverpool-stjerne er for dyr.

Fabian Ruiz fra Napoli er ifølge Sportsmole Real Madrids topprioritet til forstærkning af midtbanen til næste sæson. Den tidligere Betis-spiller har været i den syd-italienske klub siden 2018. Han var med til at vinde U21-EM med Spanien sidste sommer.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Juventus vil ifølge Calciomercato af med forsvarsspilleren Adrien Rabiot til næste sommer. Den 25-årige franskmand kom til klubben sidste sommer, og han har ikke overbevist for alvor. Dog bekymrer det Juventus, at de nok må regne med et betydeligt tab ved at sælge ham, fordi udbruddet af coronavirus har fået priserne til at falde, og det kan redde ham fra et salg.

FC Barcelonas Riqui Puig regnes for et stort talent, men konkurrencen er hård, og han har endnu ikke etableret sig på førsteholdet hos de spanske mestre. Det har ifølge SPORT fået flere Premier League-klubber til at interessere sig for den 20-årige midtbanespiller – eventuelt på en lejeaftale. Sportsavisen nævner ikke engelske klubnavne, men derimod mener den at vide, at Betis, Celta og Granada fra den spanske liga har forespurgt, og det samme gælder hollandske Ajax.

Ifølge Daily Mail tæller Leicesters 34-årige østrigske forsvarer, Christian Fuchs, på knapper i forhold til, om han skal forlænge med klubben – som han blev engelsk mester med i 2016 – eller tage til USA, hvor hans familie holder til, og hvor han også selv har forretnings-interesser.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top