The perfect guide to the casino

FC Barcelona-legende: Vores æra vil aldrig blive gentaget

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Barcelona-legenden Andres Iniesta mener, at hans æra aldrig vil blive gentaget.

For godt og vel ti år siden bestod store dele af FC Barcelonas hold af egen avl, og det er noget som ifølge FC Barcelona-legenden Andres Iniesta ikke vil blive gentaget. I hvert fald ikke med lige så stor succes, som den spanske midtbanespiller selv havde med spillere som Xavi, Puyol, Messi, Busquets, Pique og Valdes.

– Den generation vil aldrig blive gentaget, men det, der kommer i stedet, behøver ikke være dårligere. Det vil aldrig blive det samme, men det behøver ikke være dårligere, siger Iniesta til The Guardian og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der har været alle mulige former for æraer i klubbens historie. Unge spillere plejede at få chancen på førsteholdet, når resultaterne var dårlige, og man skal skulle vende sig mod ungdomsholdet. Det skete i min æra.

– Men så har man en også en periode med 10, 11 eller 12 spillere fra ungdomsholdet på førsteholdet. Det afhænger af træneren og situationen, men jeg tænker altid, at en spiller fra ungdomsholdet, som er god nok, vil nå førsteholdet på den ene eller anden måde.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det var sådan, det var i mange år i klubben. Man voksede op i klubben fra man var meget ung, så kom man på førsteholdet og blev der i 10, 12 eller 15 år og blev kaptajn. Vi blev alle formet som mennesker her. Det er svært at skabe den slags – meget svært. Vi taler om Barcelona, en klub med de bedste spillere, siger Andres Iniesta.

Andres Iniesta er stadig aktiv, da han spiller for Vissel Kobe i Japan.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top