The perfect guide to the casino

Coronavirus tager livet af verdensmester: Leeds-legenden Norman Hunter er død

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere Leeds-spiller, Norman Hunter, er død efter at være blevet smittet med Covid-19.

Fredag morgen døde Norman Hunter i en alder af 76 år, efter at han tidligere på ugen var blevet indlagt med Covid-19, som er sygdommen, man kan udvikle, hvis man er blevet smittet med coronavirus.

Det skriver flere engelske medier.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Norman Hunter var med til at vinde VM med det engelske landshold i 1966. Han var i den engelske trup, men han kom dog ikke på banen ved den lejlighed, da landsholdets anfører, Bobby Moore fra West Ham, var førstevalget på hans plads.

Norman Hunter kom dog på banen fire år senere ved VM i 1970. Han spillede ialt 28 landskampe for England.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Norman Hunter var med på Leeds Uniteds guldalderhold, som han vandt det engelske mesterskab med i 1969 og 1974. Efter 1973-74 sæsonen blev midterforsvareren kåret til ligaens bedste spiller af den engelske spillerforening (PFA).

Derudover vandt han en FA Cup-titel, en liga Cup-titel og to gange Messeby-turerningen, der var forløberen til UEFA Cup’en, der i dag kendes som Europa League.

Hans sidste optræden for Leeds var finalen i Mesterholdens Europa Cup – forgængeren til Champions League – i 1975 mod Bayern München (0-2). Han sluttede karrieren af i Bristol City og Barnsley.

Norman Hunter var midterforsvarer og kendt som noget af en hård hund, og han havde tilnavnet ‘Bites Yer Legs’.

Han nåede ialt at spille 726 kampe for Leeds United på 14 år. Kun tre spillere har spillet endnu flere for klubben. Det er Jack Charlton, Billy Bremner og Paul Reaney, som også var med klubbens guldalderhold i tresserne og halvfjerdserne.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top