The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken skælder ud: Det er uværdigt af de andre danske klubber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ståle Solbakken kalder det uværdigt, at klubbernes holdning til, hvornår der skal spilles, afhænger af deres egen position.

Coronavirus har lagt fodbold-Europa ned, og spørgsmål er, hvornår der skal spilles fodbold igen. Det er usandsynligt, at klubbernes holdning til spørgsmålet ikke afhænger af deres egen placering. Og det har der også været adskillige eksempler på.

– Vi er midt i sæsonen i Danmark, så her der mange, der er kommet med deres mening, og den afhænger altid af deres situation i tabellen. Jeg synes, det er uværdigt. Derfor er vi holdt op med at mene noget om den sag i FCK, siger Ståle Solbakken til norske Verdens Gang.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Noget lignende ses andre steder i Europa.

– Lazio er i gang med noget nær deres bedste sæson nogensinde. Brescia er i gang med deres værste. Så kan man spørge sig selv, om det er tilfældigt, at de siger, hvad de siger. Jeg tror det ikke, siger FCKs norske manager.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Der har også været lignende udmeldinger i Danmark. Nogle klubber har sendt deres spillere hjem. Andre har ikke. Og så er det klart, at der er nogle klubber, der gerne vil hurtigt i gang, og det er de klubber, der ikke har sendt spillerne hjem, siger Ståle Solbakken og fortsætter:

– I FCK har vi lukket helt ned for den diskussion. De fremmeste eksperter ved det ikke, så vi skal ikke være alt for bastante i vores udmeldinger. Nu venter vi til 10. maj, der er den dato, som statsministeren har meldt ud for, hvornår der måske kan ske noget nyt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top