The perfect guide to the casino

Hammarbys danske anfører: Sindssygt med Zlatan til klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Hammarbys danske anfører, Jeppe Andersen, beskriver det som sindssygt, hvis Zlatan Ibrahimovic kommer til den svenske klub.

– Han er jo nærmest for stor til den svenske liga, siger Jeppe Andersen til Viasat Sport Live.

– Det svarer nok til, hvis Michael Laudrup kom til den danske liga, siger Hammarbys danske anfører.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Zlatan Ibrahimovic har trænet med i Hammarby for at holde formen ved lige. Den 38-årige svenske legende har kontrakt med AC Milan, men forholdet mellem ham og klubben er kørt skævt, så det er ikke sikkert, at han bliver der mere end det halve år, han tegnede kontrakt for i januar.

Han ejer 25 procent af aktierne i Hammarby – til stor fortrydelse for fansene i Malmö FF, der var hans oprindelige klub – og derfor er der spekulationer om, at Zlatan Ibrahimovic tørner ud i grønt og hvidt, nĂĄr der engang mĂĄ spilles fodbold igen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det vil jo være for sinddsygt, hvis han skal spille sammen med os. Det vil sætte klubben endnu mere pĂĄ verdenskortet, end det allerede har gjort, fordi han har købt sig ind i klubben, siger Jeppe Andersen.

– Men han er en af de skarpeste 38-ĂĄrige, jeg har spillet med. Han er mobil, og han er i god form, melder Jeppe Andersen i interviewet, som du kan se ved at klikke HER

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top