The perfect guide to the casino

UEFA under enormt pres: Stop så sæsonen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det europæiske fodboldforbund (UEFA) er under pres fra flere sider for helt at afblæse sæsonen på grund af udbruddet af coronavirus.

UEFA gør krumspring, men det klogeste vil være at afblæse fodboldsæsonen helt i stedet for at haste en sæson igennem i sommermånederne uden tilskuere.

– At spille fodbold i de kommende måneder er realistisk set ikke en mulighed. Det har jeg også fortalt uEFA, og jeg er overbevist om, at de også kommer til at indse det, siger den førende virolog i Belgien, Marc van Ranst, ifølge Daily Express.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Belgien har som det første land i Europa afblæst deres liga og udråbt Club Brugge som mestre, selvom sæsonen altså er ikke spillet færdig. Nedrykningen er suspenderet, og planen er, at der skal spilles med to ekstra hold i den kommende sæson.

23. april skal der være krise-telefonmøde i UEFA med deltagelse af samtlige medlemslande. Ifølge Daily Express kan det belgiske forbund se frem til støtte fra flere mindre forbund, der er knap så afhængige af tv-penge, som de største forbund.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

UEFA har advaret Belgien mod at afblæse ligaen, da det kan føre til, at de belgiske klubber ikke kan deltage i næste sæsons Champions League og Europa League.

Der skal være møde i den belgiske liga dagen efter mødet i UEFA, men her ventes det, at suspenderingen står fast på trods af truslerne, som belgierne mener savner et retsligt grundlag.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top