The perfect guide to the casino

Mourinho siger nej: Nu kan kun to klubber i hele verden købe Harry Kane

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Kun Real Madrid og Paris Saint-Germain har mulighed for at købe Harry Kane fra Tottenham.

Tidligere er det kommet frem, at Tottenham vil forlange verdensrekord-summen 200 millioner pund (1,7 milliarder kr.) i overgangssum, hvis den skal af med VM-topscoreren Harry Kane.

Og ifølge spanske AS har klubbens manager, José Mourinho, nedlagt veto mod at sælge den 26-årige angriber til en anden engelsk klub – og slet ikke til Manchester United, som fyrede José Mourinho i december 2018.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Manchester United var formentlig den eneste klub, der måske kunne og ville betale overgangssummen, og dermed er der reelt kun to klubber tilbage i verden, Haryy kane kan skifte til: Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Real Madrid har ganske vist brug for en angriber med mål i støvlerne, men umiddelbart står Harry Kane ikke på ønskelisten. Klubben prioriterer nordmanden Erling Braut Håland fra tyske Borussia Dortmund og franske Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain – ligesom de kongelige madrilenere gerne vil have gang i den dyre belgier, Eden Hazard, til næste sæson.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Paris Saint-Germain ligner derfor en lidt mere tænkelig destination.

Veteranen fra Uruguay, Edinson Cavani, har kontraktudløb til sommer, og det kan samtidig tænkes, at der skal bruges en erstatning for enten Kylian Mbappé eller brasilianske Neymar, som FC Barcelona gerne vil købe tilbage.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top