The perfect guide to the casino

Landsmand tror stadig på Real Madrid-flop: Mål er som ketchup

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Real Madrid-floppet Luka Jovic modtager ros fra landsmanden Aleksandar Mitrovic.

I sommer skiftede serbiske Luka Jovic til Real Madrid, da han havde scoret 36 mål og leveret 9 oplæg i 75 kampe for Eintracht Frankfurt.

Den unge angriber har dog ikke kunne fortsætte sit høje niveau fra sidste sæson, og det ærgrer landsmanden Aleksandar Mitrovic, som dog regner med at se ham tilbage på sit vanlige niveau meget snart.

– Luka er i en lille krise. Hvis du er angriber, er det vigtigste, at du er på banen. Jeg synes ikke, han har været på banen så meget, og han har ikke fået så mange chancer, siger Mitrovic ifølge Butasport.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg var i en lignende situation, da jeg var i Newcastle. Jeg fik kun fem, ti, femten og tyve minutter, og så forsøger man på den korte tid at bevise, at man er værd at satse på.

– Det betyder ekstra meget i så stor en klub, for der er blevet betalt mange penge for dig, så man vil gøre alt og brænder sig selv helt ud for at lykkes med det, siger Mitrovic.

Luka Jovic har længe været rygtet væk fra Real Madrid, men Mitrovic er overbevist om, at angriberen blot skal have mere tid.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg er sikker på, at han begynder at score, hvis han får to eller tre kampe med fuld spilletid. Men lige nu er han i en anden situation, så han må fortsætte med at arbejde, tro på sig selv og træne – og så skal det nok komme.

– Mål er som ketchup. Man kan ryste flasken, uden at der kommer noget ud, men når det sker, så sker det med større styrke, end man havde regnet med, siger Mitrovic.

I denne sæson har Luka Jovic scoret to mål og leveret to oplæg i 24 kampe for Real Madrid i alle turneringer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top