The perfect guide to the casino

Chelsea-stjernen: Derfor gider jeg ikke Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chelseas N’Golo Kanté vil hellere blive i klubben end at tage til Real Madrid.

Ifølge goal.com har både Real Madrid og FC Barcelona kig på N’Golo Kanté, der ganske vist har været skadet i halvdelen af sæsonen – men i den anden halvdel nok en gang har været stærk for Chelsea på den defensive midtbane.

Real Madrid-træner Zinédine Zidane er ret vild med sin 28-årige franske landsmand, men umiddelbart vil Kanté hellere blive hos de blå i London.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Årsagen er, at Real Madrid allerede har en glimrende mand på den defensive midtbane i skikkelse af brasilianeren Casemiro. Og verdensmesteren N’Golo Kanté gider ikke at være reserve for nogen.

I FC Barcelona er der en lidt større chance for, at han kunne slå 31-årige Sergio Busquets af holdet. Men det er ikke let at tilpasse sig de spanske mestres spillestil. Og der skal meget til, for at N’Golo Kanté vil skifte, for han er glad for livet i London, hvor han har boet siden skiftet fra Leicester i 2016.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Flere spanske medier mener at vide, at han kunne indgå i en byttehandel med brasilianeren Philippe Coutinho, som FC Barcelona har lejet ud til Bayern München i denne sæson.

Ingen af klubberne regner med ham i deres fremtidsplaner.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top