The perfect guide to the casino

Serie A-profil afslører: Inter ville have mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Genoa-angriberen Goran Pandev afslører, at Inter endnu engang var interesseret i ham for ganske få år siden.

36-årige Goran Pandev har spillet for flere af de helt store Serie A-klubber, og angiveligt var han tæt på, at skifte til Inter endnu engang for ganske få år siden.

Han har således været på kontrakt i Inter af flere omgange gennem karrieren, og måske derfor var klubben ifølge angriberen selv interesseret efter han underskrev en kontrakt med Genoa i sommeren 2015.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der var noget, og for mig er Inter alt. Det er klubben, der har ændret mit liv og sørget for, at jeg har vundet mere, men min plan har altid været klar, siden jeg kom til Genoa, siger Pandev til Sky Sport Italia og fortsætter:

– Jeg ville vise folk, at jeg ville give meget. Piero Ausilio (Inter-sportsdirektør, red.) ringede til mig, og jeg spurgte ham, om han lavede sjov, men han sagde nej, og at de havde brug for mig. Jeg svarede: ‘Kigger I ikke efter yngre spillere?’

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Så talte jeg med Alessandro Zarbano (Genoa-direktør, red.) , og han sagde, at de ikke ville lade mig gå. Klubben havde brug for mig, og det ville have været skidt, hvis jeg var smuttet, siger Pandev.

I denne sæson er det blevet til syv mål i 22 Serie A-kampe for Goran Pandev i Genoa-trøjen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top