The perfect guide to the casino

Nye planer for Champions League og Europa League: FCK kan ende i en slutrunde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Både Champions League og Europa League kan ende med en Final Eight-slutrunde.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) forsøger stadig at lægge planer for de turneringer, som blev afbrudt i sidste måned af udbruddet af coronavirus.

Den seneste plan går ud på, at de nationale ligaer skal spilles færdig først, og dernæst skal der spilles Champions League og Europa League i løbet af to uger i august – uden tilskuere, men på tv. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

I begge turneringer var man nået til ottendedelsfinalerne, og en del af problemet er nu, at nogle ottendedelsfinaler i Champions League er spillet færdig, mens andre ikke er. Og i Europa League er der afviklet første kamp i de fleste af opgørene, mens nogle ikke nåede at få spillet.

Disse ottendedelsfinaler skal så efter planen afvikles i den første uge, og derefter er der meningen, at kvartfinaler, semifinaler og finaler alle skal afvikles over en kamp – på neutral grund.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Dermed bliver det en udvidet variant af den såkaldte Final Four med semifinaler og finale samme sted, som er meget udbredt og populær i for eksempel håndbold.

FC København er stadig med i Europa League, hvor de forsvarende danske mestre tabte den første kamp ude mod tyrkiske Istnabul Basaksehir med 0-1. Lykkes det for FCK at vinde samlet, er der altså udsigt til slutrunde-deltagelse i august.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top