The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp om corona-smittede Kenny Dalglish: – Det kom som et enormt chok

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det var meget chokerende for Liverpool-manager Jürgen Klopp, da han fik at vide, at en af hans forgængere, klub-legenden Sir Kenny Dalglish var testet positiv for coronavirus.

– Det var et enormt chok, da jeg hørte om det for første gang for tre dage siden. Alle i Liverpool-truppen fik det at vide via vores WhatsApp, og alle udbrød bare: Wow!, fortæller Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside.

Sir Kenny Dalglish blev testet positiv for coronavirus, selvom den 69-årige tidligere Liverpool-spiller og -manager egentlig ikke havde nogle af symptomerne. Han blev derfor indlagt.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det gør bare en kæmpeforskel, om det er en person, man kender, eller om man ikke kender vedkommende, siger Jürgen Klopp.

– I det øjeblik bliver det meget konkret. Man tænker: *Wow, der er en, jeg kender, som har sygdommen’. Den bliver pludselig meget nærværende, siger tyskeren og fortsætter:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi ved allesammen, at denne skrækkelige sygdom bringer hjertesorg over hele verden. Men det var første gang for mange af os, at den ramte én, vi kendte så godt. Der bliver man meget påvirket.

Sir Kenny Dalglish kunne udskrives allerede dagen efter, men han skal dog holde sig isoleret fra omverden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top