The perfect guide to the casino

John Terry elskede og frygtede Mourinho: Han truede mig foran hele holdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


John Terry har blandede minder om den nuværende Tottenham-manager José Mourinho, der var manager i Chelsea i to omgange.

På den ene side var portugiserens engagement en inspiration og en gave for Chelsea-spillerne.

– Selv efter en helt almindelig gang træning kunne man få en sms fra ham i stil med: ‘Hold kæft, hvor var du god i dag. Det er derfor, du er min anfører’. Så sad man dér med et stort smil på læben, fortæller John Terry ifølge Daily Mirror.

Men andre gange var det knap så sjovt.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg husker en af de første træninger, efter at han kom tilbage til klubben i 2013. Både Gary Cahill og jeg selv havde nogle situationer, hvor vi upresset smed bolden væk, siger John Terry og fortsætter:

– Så bad han alle om at holde inde, og så råbte han, så alle kunne høre det: ‘I to dér. Jeg har lige 100 millioner pund, jeg kan fyre af på at købe to nye midterforsvarere, hvis ikke I holder op med at smide bolden væk’.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Begge spillere stod og tænkte ‘wow’. Men truslerne havde den ønskede effekt, ifølge John Terry, for derefter begyndte han og Gary Cahill at koncentrere sig mere om træningen.

José Mourinho var manager første gang for Chelsea fra 2004-07, hvor klubben vandt to engelske mesterskaber. Dernæst var han manager fra 2013-15, hvor klubben vandt endnu et mesterskab.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top