The perfect guide to the casino

Ingen Tour de France i juli Рskal m̴ske konkurrere med fodbolden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Der bliver ingen Tour de France i juli måned, og dermed skal verdens største cykelløb konkurrere med fodbolden om tv-seernes gunst.

Den franske præsident, Emmanuel Macron, meddelte tirsdag, at større forsamlinger fortsat vil være forbudt i en rum tid endnu – og det gÃ¥r ud over Tour de France.

Det skyldes alt sammen udbruddet af coronavirus, som har medført udgangsforbud i Frankrig. Det bliver ganske vist ophævet i maj, men det medfører ikke normale tilstande lige med det samme.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– De store festivaler og begivenheder med et stort publikum vil ikke kunne afholdes indtil tidligst i midten af juli, siger Emmanuel Macron til franske Le Progres.

Dermed må Tour de France i første omgang udskydes. I værste fald må det aflyses. Det er ikke sket siden Anden Verdenskrig.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det har umiddelbart intet med fodbold at gøre, men det kan det på sin vis godt komme til at få alligevel.

En del af cykelløbets popularitet hænger nemlig sammen med, at der ikke rigtig er andre store sportsbegivenheder i juli måned. Hvis løbet skal udsættes til senere i 2020, kommer det til at konkurrere med især fodbold om tv-seernes gunst.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top