The perfect guide to the casino

Juventus-stjerne afslører: Jeg var som et barn i en slikbutik

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Matthijs de Ligt fortæller om den svære start, som han fik efter skiftet til Juventus.

I sommer havde hollandske Matthijs de Ligt tilbud fra nogle af de største klubber i Europa, og som bekendt valgte han at skifte til Juventus.

I begyndelsen havde forsvarsprofilen dog svært ved at vise samme høje niveau, som han gjorde for Ajax inden skiftet. Nu fortæller han så også selv, at hans unge alder var en mindre hæmsko.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Juventus fortalte mig: ‘Du er ung, men en af grundene, til at vi vil købe dig, er også, at du allerede er meget moden. Du ved, hvordan man håndterer pres’ og den slags, siger Matthijs de Ligt ifølge goal.com.

– De sagde også til mig, at det er svært at være 19 år og skal flytte til et andet land, og selvfølgelig er det svært, men de havde tillid til, at jeg kunne gøre det og sagde, at jeg hurtigt ville finde min plads.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Til at starte med var jeg selvfølgelig lidt som et barn i en slikbutik: ‘Der er Buffon, der er Ronaldo.’ Først efter to måneder følte jeg virkelig, at jeg kunne være mig selv, siger Matthijs de Ligt.

I denne sæson har 20-årige Matthijs de Ligt spillet 27 kampe for Juventus, da anfører Giorgio Chiellini har siddet ude med en slem knæskade gennem det meste af sæsonen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top