The perfect guide to the casino

Rekordkøbet er træt af Tottenham: Åbner for slagsmål mellem Real Madrid og Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Tanguy Ndombélé er blevet træt af at være i Tottenham, og det kan åbne et kapløb mellem spansk fodbolds to store giganter.

Den 23-årige franske midtbanespiller blev i 2018 Tottenhams rekordindkøb, da London-klubben betalte en halv milliard kroner for ham til Olympique Lyon, men han har ikke for alvor levet op til det store prisskilt.

José Mourinho blev ansat som klubbens manager i slutningen af 2019, men forholdet imellem portugiseren og Tanguy Ndombélé er ikke det bedste – og det blev ikke bedre af, at Ndonbélé var med i en træning i en park, som Mourinho havde organiseret i strid med reglern om at holde afstand på grund af risikoen for smitte med coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Derfor er det slet ikke en umulighed, at han bliver solgt. Og sker det, kan det ifølge Sportsmole ende med et hundeslagsmål blandt Real Madrid og FC Barcelona.

De to spanske og europæiske giganter ved udmærket, at det er en usleben diamant, der løber rundt i Tottenham, selvom klubben altså langtfra har fået det optimale ud af ham.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Tanguy Ndombélé har i denne sæson lavet to mål og to assister i 19 kampe for Tottenham, og det er i underkanten, selvom det ikke er målscoringen, han er kendt for. Det er snarere en unik evne til at binde defensiven og offensiven sammen, hvor Ndombélé på sine bedste dage kan styre slagets gang som en feltherre.

En del af forklaringen på den manglende succes i Tottenham er også, at han har været skadet en del af tiden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top