The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du mandagens rygtebørs

Simon Kjær siger til italienske Corriere dello Sport. at han meget gerne blive i AC Milan, når hans lejekontrakt udløber til sommer. Den 31-årige danske landsholdsanfører er udlejet til klubben af spanske Sevilla.

Liverpool melder sig ind i kampen om den tidligere FCM-angriber, Alexander Sørloth. Den 24-årige nordmand er udlejet af Crystal Palace til tyrkiske Trabzonspor i denne sæson. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Manchester City er ifølge The Sun favoritter til at købe Lautaro Martinez af Inter, da de vil byde højest. Navnlig FC Barcelona er ellers meget ivrige efter at købe den 22-årige angriber, men også Chelsea og Real Madrid bejler til argentineren.

Tanguy Ndombélé overvejer ifølge franske l’Équipe, om han overhovedet vil fortsætte i Tottenham efter episoden med træningen i en park, som manager José Mourinho havde organiseret, og som gav megen kritik, fordi den ikke overholdt reglerne om at holde afstand på grund af risikoen for smitte med coronavirus. Den 23-årige franske midtbanespiller regnes for et enormt talent, men han har ikke fået meget ud af sin første sæson i klubben – bl.a. fordi han har været meget skadet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Bayern München er klar til at købe Ivan Perisic fri af Inter og give den kroatiske vice-verdensmester en permanent kontrakt. De tyske mestre har lejet den 31-årige midtbanespiller i denne sæson, og han har ifølge italienske Calciomercato gjort det så godt, at aftalen kan blive af længere varighed.

Amerikanske ESPN har en historie om gode, gamle Jaap Stam. Den tidligere hollandske landsholdsforsvarer står til at blive manager i FC Cincinnati i den amerikanske liga, MLS. Den 47-årige tidligere Manchester United-spiller har senest stået i spidsen for hollandske Feyenoord.

Juventus kan tænkes at ville sælge Alex Sandro til sommer. De franske mestre fra Paris Saint-Germain er en mulig køber af den brasilianske venstre back. Det skriver Sportsmole.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top